Spreekuur van de praktijkondersteuner – Persoonlijke aandacht – Heel
Header afbeelding
Catualiumplein 3a 6097 AB Heel Tel:0475-571756

Spreekuur van de praktijkondersteuner

POH-somatiek
Diabetes, COPD, hart- en vaatziekten komen veel voor in onze samenleving en ook in onze praktijk. Deze aandoeningen kunnen grote gevolgen hebben voor de gezondheid van de mens. Liefst willen we deze ziekten voorkomen (preventie), maar als ze toch optreden willen we deze mensen zo optimaal mogelijk begeleiden en behandelen. Zo leven mensen langer en gezonder!

Volgens protocol en in samenwerking met de huisarts controleert en begeleiden onze POH-somatiek deze mensen.
Ook de oudere mens heeft onze aandacht. Vaak spelen er meerdere klachten tegelijk. Wij brengen de problemen in kaart en proberen daar waar nodig zorg op maat te organiseren. Denkt u in aanmerking te komen voor een van deze spreekuren dan kunt u dit aangeven bij de huisarts.

POH-GGZ
Voor extra ondersteuning op het gebied van psychische en psychosociale klachten is mw Marianne van den Puttelaar werkzaam in de praktijk. Zij heeft ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Haar spreekuur is zeer laagdrempelig te bezoeken na overleg met de huisarts. Goed om te weten is dat de kosten van een consult bij de POH-GGZ volledig binnen uw basisverzekering vallen.